Virtuele dataroom: bescherm jij werk dichtbij informatie | Dataroomservice

Waarmee werk jullie met commerciële of vertrouwelijke informatie? Bestaat het veilig opgeslagen? Percentage je het op dezelfde veilige wijze met vrouwen, potentiële kredietverstrekkers? Zelfs een klein datalek is gratis alleen dezelfde bedreiging ervoor de reputatie, maar ook voor de winstgevendheid. Jouw publicatie of ongeoorloofd gebruik van tot een sector van de aankondiging heeft beslist negatieve impact deals, productlanceringen op u markt. En hoe ook uw zaak zich ontstaat, hoe gevaarlijker de gevolgen van weinig gegevensbescherming.

Uitgebreide oplossingen voor dit probleem zijn virtuele datarooms. Evolutie staat gratis alleen garant voor een veilige gegevensoverdracht, maar zorgt ook ervoor de opslag van dossiers en het efficiënt ermee werken. Nadat slechts 15 minuten registratie kunt u virtuele datarooms gaan gebruiken.

data room services

Internationale kwaliteitsnormen en certificaten ISO, SOC2

Virtuele datarooms zijn beslist moderne ontplooiing die bestaat gemaakt zoals internationale standaarden. De nieuwste technologische oplossingen garanderen u betrouwbaarheid betreffende alle processen. Tijdens bestandsoverdracht wordt beslist speciaal TLS-protocol gebruikt plus worden AES-sleutels gebruikt vanwege gegevens te versleutelen. Het is belangrijk dit zowel coderingssleutels als sleutelopslag gescheiden word opgeslagen van de gecodeerde aankondiging zelf.

Allemaal documenten dat u uploadt naar jouw virtuele kantoor gaan niets verloren ofwel worden niets vernietigd. Dat alles dankzij realtime back-up. Een ander beveiligingsaspect bestaan het zonder moeite scannen met virussen. Hiervoor heeft jullie geen speciale software nodig, alle dossiers worden moeiteloos gecontroleerd.

Authenticatie op twee niveaus garandeert alleen toegang voor die gebruikers dit het nodig hebben. De heeft volledige controle betreffende het vermogen van de gebruiker om van bestanden erbij werken. In de virtuele dataroom kunnen acht gebeeldhouwde gebruiksniveaus worden geboden: lezen langs een beveiligd raster, beluisteren, downloaden, afdrukken en langer. U moet gaan de toegang ook voordat adres alsof tijd beperken, de toegang op ieder moment annuleren.

Het is ook de inzet waard om te vertellen dat jullie altijd ieder weet door het gebruik van de gegevens. Virtuele datarooms bieden gedetailleerde rapporten van elke gebruikerssessies. Dat garandeert niets alleen veiligheid, maar helpt ook gemakkelijker te beoordelen welke componenten van de papieren potentiële vrouwen het maximaal interesseren, het is erg beter om u voor te bereiden op onderhandelingen.

De geloofwaardigheid van de ontplooiing is langduriger dan keer bevestigd. Gericht op eerste opereren virtuele datarooms effectief in uw markt. Omvangrijke internationale bureaus gebruiken deze product al lang. Gericht op tweede heeft de ontwikkeling vele inspecties en onafhankelijke audits doorstaan. Ook kregen virtuele vertrekken de prestigieuze ISO, SOC2 kwaliteitscertificaten.

Voornaamste service en 24/7 technische ondersteuning

zijn gratis alleen dezelfde betrouwbaar en beproefd artikel, maar overigens een hoogwaardige, klantgerichte service. U moet gaan altijd contact opnemen bij de technische ondersteuningsdienst, op 15 minuten het antwoord voordat de belangstelling vinden en communiceren in een voor u geschikte taal.

Daarnaast kun je een maand gratis gebruik maken van de imprima. Ervaar zelve het comfort en jij effectiviteit betreffende deze technische oplossing!

19 mai 2020 11 h 35 min